Auto noma ar izpirkumu ir pilns ar automašīnas apkalpošanu un uzturēšanu saistīts pakalpojums, kas ietver ikmēneša maksu par automašīnu, KASKO un OCTA apdrošināšanu, auto uzraudzības sistēmu GPS un ikgadējo tehnisko apskati ar apmaksātu ekspluatācijas nodokli. Auto noma ar izpirkumu no ierastā pilna servisa līzinga atšķiras ar to, ka pēc nomas termiņa beigām, automašīna nonāk nomnieka īpašumā un tiek pārrakstīta uz klienta norādītu uzņēmumu vai privātpersonu.

Uzņēmumiem, izvēloties auto nomu ar izpirkumu, ir trīs galvenās priekšrocības

Pirmkārt, auto noma ar izpirkumu ir finansiāli izdevīgāka nekā uzņēmumam automašīnu pirkt* līzingā, jo uzņēmuma grāmatvedības bilancē neparādās līzings vai kredīts, uzņēmumam nav jāmaksā vieglā transportlīdzekļa dienesta nodoklis** un izdevumus, kas saistīti ar automašīnu, iespējams iekļaut un 100% attiecināt uzņēmuma izdevumos, uzsver J. Zvīgulis.

Otrkārt, izmantojot auto nomu ar izpirkumu, klients iegūst daudz bezmaksas priekšrocības kā aizvietošanas auto uz servisa laiku, apdrošināšanas gadījumu administrēšanu, profesionālu palīdzību uz ceļa 24h, automašīnas sagatavošanu aktuālai gadalaika sezonai. Klientam tiek nodrošināts pilns serviss, sirdsmiers negaidītās situācijās un ievērojami atvieglotas ikdienas rūpes par uzņēmuma autoparku, informē J. Zvīgulis.

Treškārt, auto noma ar izpirkumu paredz iespēju klientam izvēlēties izlīdzināto maksājumu, iekļaujot tajā tādus pakalpojumus kā regulārās apkopes un remontdarbus, aktuālās sezonas riepu iegādi un nomaiņu, automašīnas sagatavošanu tehniskai apskatei un tās iziešanu klienta vietā, kas ļauj rēķināties ar nemainīgām izmaksām visa nomas perioda garumā un atvieglo izdevumu plānošanu uzņēmumiem ilgtermiņā, neņemot vērā sezonālās īpatnības.

Iepazīties ar auto nomas ar izpirkumu noteikumiem un priekšrocībām var “Autorepublika” mājas lapā autorepublika.lv. Piesakieties, un “Autorepublika” darbinieki sagatavos tieši Jums piemērotāko piedāvājumu.

“Autorepublika” (AUTOPARKU VADĪBAS SISTĒMAS SIA) ir uzņēmums, kas jau gadiem, papildus mazlietotu Volkswagen grupas automašīnu tirdzniecībai, nodarbojas ar piemērotu auto nomas risinājumu nodrošināšanu dažāda veida klientiem – gan uzņēmumiem, sākot ar vienu automašīnu, gan uzņēmumiem ar autoparku līdz 50 automašīnām. Kā atzīst J. Zvīgulis, uzņēmums iepriekšējo gadu laikā ir uzkrājis ievērojamu pieredzi auto nomā un tirdzniecībā, kā arī iepazinis klientu vēlmes un vajadzības. Katram uzņēmumam tās ir individuālas, tādēļ auto noma ar izpirkumu ir risinājums, kas ir viegli pielāgojams un finansiāli īpaši izdevīgs.

* pērkot automašīnu, drīkst attiecināt 50% no PVN, kas vienlīdzīgi 10% no automašīnas cenas
** no 29 EUR/mēn. līdz 62 EUR/mēn., atkarībā no automašīnas dzinēja darba tilpuma