Mazlietoti auto no Vācijas, autoserviss, riepu serviss, eļļas maiņa – Autorepublika

Ja esat izlēmuši nomainīt savu līdzšinējo spēkratu pret citu, risinājums ir divējāds – pirkt pilnīgi jaunu auto, vai arī iegādāties mazlietotu, taču tikpat labu un drošu automašīnu, saņemot pilnīgi visas tās pašas garantijas, kā pērkot jaunu.

Uzņēmums Autorepublika, kura pamatdarbība ir mazlietotu Volkswagen grupas automašīnu tirdzniecība un serviss, piedāvā otro variantu, kas turklāt cenas un automašīnu vecuma ziņā ir diezgan līdzvērtīgs pilnīgi jaunam auto. Kopš 2016. gada Autorepublika piedāvā visu pieprasītāko marku automašīnas – VolkswagenAudiBMWSkodaSeatVolvoOpelFord. Šobrīd tieši Autorepublikā klientiem ir iespēja iegādāties jebkuras minētās markas gadu vecu auto ar 45% atlaidi no jauna auto cenas ar noskrējienu līdz 15 000 kilometriem. Turklāt Autorepublikas piedāvājumā ir automašīnas pat ar ražotāja garantiju un bagātīgu aprīkojuma komplektāciju. Ja salonā neatradīsiet tieši sev vēlamo automašīnas modeli, uzņēmuma speciālisti nodrošinās izvēlētā auto piegādi no Vācijas 10 dienu laikā.

Pilna servisa uzņēmums

Autorepublikas galvenie darbības virzieni ir mazlietotu automašīnu tirdzniecība salonā Rīgā, Sporta ielā 15, kur plašā klāstā pieejami mazlietoti auto ar garantiju. Tāpat uzņēmums nodrošina auto piegādi uz pasūtījumu – klientam vēlamo auto no Vācijas Autorepublika atgādās 10 dienu laikā, atlasot auto pēc labākajām komplektācijām un reālu servisa vēsturi, kā arī labā tehniskā stāvoklī! Visas uzņēmuma piedāvājumā esošās automašīnas ir pārbaudītas tehniski un tām pārdošanas brīdī tiek izsniegta garantija. Būtiski – iegādājoties automašīnu līzingā, darījumu iespējams noformēt pat bez pirmās iemaksas!

Blakus salonam darbojas arī Autorepublikas autoserviss, kas ir aprīkots ar visjaunākajām servisa iekārtām, savukārt servisa darbinieki ir augstas klases speciālisti, kuri pastāvīgi apgūst jaunākās zināšanas autojomā, kas tādējādi garantē klienta automašīnai nepieciešamo servisa pakalpojumu visaugstākajā līmenī.

Autorepublika garantē izdevīgākās cenas servisa pakalpojumiem, tajā skaitā veic automašīnas pārbaudi pirms tās iegādes, kā arī sagatavo auto tehniskajai apskatei. Uzņēmuma servisā iespējams veikt automašīnas piekares remontu, savirzes regulēšanu zobsiksnu maiņu, bremžu un dzinēju remontu, kā arī kondicionieru uzpilde un remonts. Pieejami arī tādi pakalpojumi kā automašīnas pretkorozijas apstrāde un riepu serviss.

Auto diagnostika, eļļas maiņa, tehniskā apkope, riepu maiņa, balansēšana un to uzglabāšana – to visu iespējams veikt Autorepublikas servisā. Uzņēmums specializējas arī komerctransporta apkalpošanā, nodrošinot pilnu servisu uzņēmumu autoparkiem, kas paredz arī nepieciešamības gadījumā piedāvāt servisa maiņas auto un ātro servisu – darbu izpildi visīsākajā laika periodā.

Auto noma ar izpirkumu

Autorepublikas pakalpojumu klāstā ir arī auto noma ar izpirkumu, kas ietver pilna servisa līzingu. Turklāt šo pakalpojumu iespējams noformēt bez pirmās iemaksas veikšanas, savukārt kopējais piedāvātais nomas termiņš ir līdz pat 60 mēnešiem jeb pieciem gadiem ar nobraukuma maksimālo limitu pēc klienta izvēles. Pakalpojums sevī ietver OCTA un KASKO apdrošināšanas, apdrošināšanas gadījumu administrēšanu, tajā skaitā profesionāļa palīdzību apdrošināšanas jautājumu risināšanai. Tāpat pakalpojuma izmantotājiem tiek garantēta tehniskā palīdzība uz ceļa, kā arī ir iespēja saņemt īslaicīgā lietošanā aizvietošanas auto pēc apdrošināšanas gadījuma iestāšanās, ja negadījumā cietušajai automašīnai nepieciešams veikt remontu. Līguma ietvaros klientu automašīnas tiek sagatavotas aktuālajai gadalaika sezonai, kā arī diennakts GPS uzraudzība.

Īpaši izdevīgs šis pakalpojums ir uzņēmumiem, kam automašīnas nomas līguma laikā nav jāmaksā uzņēmuma vieglā transportlīdzekļa dienesta nodoklis – 29 eiro mēnesī par katru automašīnu, kā arī uzņēmuma grāmatvedības bilancē neuzrādās līzinga vai kredīta maksājumi. Turklāt nomājot auto, pievienotās vērtības nodoklis (PVN) jau ir iekļauts nomas rēķinā un ir 100% attiecināms uz saimnieciskajiem izdevumiem tieši tāpat kā PVN par degvielu.

Riepu serviss

Autorepublika saviem klientiem piedāvā konkurētspējīgas cenas un atlaides riepām, ņemot vērā konkrētā klienta automašīnu skaitu, kā arī sezonu. Uzņēmums garantē profesionālu un precīzu apkalpošanu riepu tirdzniecībā, kas nozīmē, ka Jūsu automašīnām tiks piemeklētas un uzliktas vispiemērotākās riepas, ņemot vērā tādus faktorus, kā kravnesība, ātruma indekss un protektora veids. Servisa pakalpojuma ietvaros klientiem tiek nodrošināta automašīnu riepu montāža un glabāšana gan uzņēmumā, gan arī sadarbības partneru servisos.

Autorepublikas salonā plašā klāstā ir pieejamas gan slavenu zīmolu riepas – BridgestoneFirestoneNokianKumhoMichelinContinentalDunlopGoodyear, gan arī arī budžeta klases tikpat atpazīstamu zīmolus NankangNexenStarfire riepas. Visu gadu Autorepublikas noliktavā ir pieejams plašs riepu sortiments par izdevīgām cenām.

Vienmēr labākie piedāvājumi

Sadarbojoties ar Autorepubliku Jūs iegūsiet izdevīgus risinājumus arī uzņēmuma darbinieku automašīnu iegādei vai nomai, drošas visu marku automašīnas ar garantiju, kā arī sadarbības partneri Jūsu autoparka apkalpošanai – servisu, kas nodrošina visaugstāko prasību izpildi. Autorepublika – tā ir 100% pareiza izvēle ilgtermiņa sadarbības veidošanai auto iegādes un autoparku uzturēšanas jautājumos!

Autorepublikas salona adrese: Rīgā, Sporta ielā 15, (pie Skanstes un Sporta ielu krustojuma).

Plašāka informācija atrodama uzņēmuma mājas lapā: www.autorepublika.lv

 

Piesakieties!

Auto tirdzniecība TEL: +371 29197222

Auto ilgtermiņa noma TEL: +371 27397222

Autoserviss Tel: +371 27833222

e-pasts: [email protected]

 

Jānis Zvīgulis

Korporatīvo klientu pārdošanas vadītājs

Tel: +371 27397222

[email protected]